Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Diensten

Naast de artikelen in onze webshop bieden wij nog een groot aantal andere diensten aan. Kijk hieronder voor enkele voorbeelden.

Buitenvloeren

Zou dat niet ideaal zijn: een bouwproduct dat voornamelijk uit naaldhout bestaat en waarvoor slechts het onderhoud van kunststof benodigd is? Composiet is een product dat voor een deel uit afvalhout – afkomstig van duurzaam beheerde bospercelen – wordt gemaakt. Composiet past daarom prima binnen de principes van duurzaam bouwen.

Bekijk dienst

Onderhoud

Dagelijks onderhoud is stofzuigen of met een stofwisser uw vloer afnemen. Indien nodig neemt U de vloer af met een goed uitgewrongen doek. Emmer handwarm water met parket reiniger welke bij ons te koop is.
Periodiek onderhoud is 1 á 2 keer per jaar uw vloer in de ONDERHOUDSWAX te zetten dit met een speciale waxdoek en een dichte bodemplaat op stok aanbrengen met de houtnerf mee enige tijd laten drogen en klaar. Dit hoeft U alleen te doen op de plaatsen wat het oog ziet dus niet onder uw vloerkleed, kasten enz.

Bekijk dienst

Parket vloer schuren

Uw oude parket vloer weer als nieuw? Dankzij GB Parket en Timmerwerken
Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer (PARKET SCHUREN) verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling wordt als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen wij de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook over eventuele nieuwe deklijstjes en of plinten.
De details maken het verschil.

Bekijk dienst

Steigerhout meubelen

GB Steigerhout levert diverse binnen en buiten meubelen van steigerhout. Naast steigerhout tuinmeubelen, steigerhout loungebanken en loungesets leveren wij onze meubels ook op aanvraag van andere, massieve, houtsoorten. Denk bv aan douglashout. Al onze meubelen worden op maat gemaakt. Wij ontwerpen zelf, maar worden ook geïnspireerd door onze klanten. In overleg produceren wij een meubel welke exact aansluit op uw wensen.

Bekijk dienst

Terrasoverkappingen

Verruim uw woning met een GB terrasoverkapping Houten veranda of terrasoverkapping, een veranda van hout maakt uw tuin mooier! Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve, betaalbare en unieke veranda’s, carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen aan. GB Parket en Timmerwerken bouwt uw houten veranda geheel in de stijl van uw huis en naar uw wens. Of het nu gaat om een strakke moderne veranda of een authentieke met alle balken in zicht.

Bekijk dienst

Traprenovatie

Wanneer uw oude trap, een doorn in het oog is, en u toe bent aan iets nieuws, en op zoek bent naar een stoere, luxe maar voordelige/ goedkope, maar doeltreffende oplossing, bent u bij GB Traprenovatie aan het juiste adres. Omdat we niet werken met dure verkoopadviseurs, en niet van gladde praatjes houden, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Wij van GB Traprenovatie, zijn ervaringsdeskundigen. Een trap bekleden met houten of laminaat overzettreden, geeft een nieuwe, frisse uitstraling, zonder dat daar breekwerk of bouwtechnische ingewikkeldheden aan te pas komen. Wij nodigen u altijd uit om eens te komen kijken in onze showroom, waarna wij uw trap bespreken na aanleiding van eventueel foto’s. en ideeën samen met uw wensen, en onze showmodellen. Ook geven wij u een richtprijs.

Bekijk dienst

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000