Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Parket vloer schuren

Uw oude parket vloer weer als nieuw?

Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer (PARKET SCHUREN) verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling wordt als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen wij de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook over eventuele nieuwe deklijstjes en of plinten.
De details maken het verschil.

Hoe gaan we te werk?
Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er met professionele schuurmachines een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes.

Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt. Afhankelijk van het aantal m2 en de afwerking. Lakken van uw parket wordt in drie keer gedaan wat betekend altijd een dag extra, daarna kunt u er weer jaren tegenaan, natuurlijk met enig klein onderhoud.
Lakken, oliën en ook inkleuren zijn inmiddels heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet b.v. uw traditionele eiken visgraat parket er ineens moderner uit. Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer van en dieper van kleur. Tal van mogelijkheden, welke wij op verzoek kunnen uittesten op uw parketvloer.
Laat u vakkundig te woord staan door één van onze medewerkers.
Voor U het weet zitten U weer op een stralende parketvloer.

Parketvloer schuren en afwerken met 2K olie
Vanaf €35.- per m2 incl. 21% BTW

Parketvloer schuren en lakken en afwerken met 3 lagen lak.
Vanaf €47.50 per m2 incl. 21% BTW

Ook de V- kanten kunnen we machinaal frezen.
Denk ook eens aan olie met een lak afwerking. Info in onze showroom.

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000