Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Onderhoud

Onderhoud van HARDWAXOLIE
Dagelijks onderhoud is stofzuigen of met een stofwisser uw vloer afnemen. Indien nodig neemt U de vloer af met een goed uitgewrongen doek. Emmer handwarm water met parket reiniger welke bij ons te koop is.
Periodiek onderhoud is 1 á 2 keer per jaar uw vloer in de ONDERHOUDSWAX te zetten dit met een speciale waxdoek en een dichte bodemplaat op stok aanbrengen met de houtnerf mee enige tijd laten drogen en klaar. Dit hoeft u alleen te doen op de plaatsen wat het oog ziet dus niet onder uw vloerkleed, kasten enz.

Onderhoud van de LAKKEN
Dagelijks onderhoud is stofzuigen of met een stofwisser uw vloer afnemen. Indien nodig neemt U de vloer af met een goed uitgewrongen doek. Emmer handwarm water met parketreiniger welke bij ons te koop is.
Periodiek onderhoud is 1 á 2 keer per jaar uw vloer in de BONA POLISH te zetten. dit gebeurd met een speciale polish doek aan een stok. U brengt de BONA POLISH aan op de vloer verdeeld dit met de polish doek in de houtnerf richting enige tijd laten drogen en klaar. Dit hoef alleen op plaatsen dat wat het oog ziet dus niet onder uw vloerkleed of kasten enz.
Uiteraard zijn de materialen bij ons te koop in onze ruime showroom.
Mochten er vragen zijn horen wij dit graag.

Denk ook aan de bescherming van uw vloer Bij ons online te bestellen vilt, buro wieltjes, enz

Dealer van Floorservice, Bona, Osmo, Woca, Fris. Hebben we het niet, binnen 2 dagen hebben we het in huis.

Plaatshouder

Hygro meter

995
Naar wens op maat te bouwen

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000