Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Traprenovatie OUD

Wanneer uw oude trap, een doorn in het oog is, en u toe bent aan iets nieuws, en op zoek bent naar een stoere, luxe maar voordelige/ goedkope, maar doeltreffende oplossing, bent u bij GB Houtbouw aan het juiste adres. Omdat we niet werken met dure verkoopadviseurs, en niet van gladde praatjes houden, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Wij van GB Houtbouw, zijn ervaringsdeskundigen. Een trap bekleden met houten of laminaat overzettreden, geeft een nieuwe, frisse uitstraling, zonder dat daar breekwerk of bouwtechnische ingewikkeldheden aan te pas komen. Wij nodigen u altijd uit om eens te komen kijken in onze showroom, waarna wij uw trap bespreken na aanleiding van eventueel foto’s, ideeën en uw wensen. Om zo tot uw droom trap te komen.

BETAALBARE KWALITEIT
GB Houtbouw werkt met de zelfde leveranciers als in de woonprogramma’s als op tv. Maar wij zijn vele malen voordeliger.

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK
Na jarenlange ervaring, al sinds 1999, in de verwerking van hout en laminaatproducten heeft GB Houtbouw er bewust voor gekozen, alleen nog met hoogwaardige, en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat u voor uw traprenovatie, kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit, en op duurzame, slijtvaste producten. Het traprenovatie systeem, is daarom niet alleen zeer succesvol, maar ook een eerlijk product.

Verdere kenmerken;

– geluiddempende werking
– Hoogwaardige kwaliteit,
– Veilig en slijtbestendig,
– Duurzaamheid,
– Onderhoudsvriendelijk,
– Hypoallergeen en 12 jaar garantie!!!!
– Wij stofvrij werken
– Geleverd en geplaatst in 1 dag

KLEUREN
Met een ruime keuze, uit tal van kleuren, en houtsoorten, is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling, een klassieke sfeer, of een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden. Bij GB Houtbouw kunt u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten.

Dus een rechte, draaiende, open of dichte trap. Van trapleuning tot verlichting, de mogelijkheden zijn groot.
Wij zijn dealer van oa. Fedi, Mexform, Trenovo, Flamingo houten overzettreden, verouderde treden van Raftwood, en de budget overzet treden.

 

 

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000