Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Veelgestelde vragen

Betalen via de webshop gebeurt via IDEAL. Bij ons in de winkel maken wij gebruik van pin betalingen.

Verzenden en levertijd van bestellingen die via de webshop besteld zijn worden verzonden tussen 2 a 3 werkdagen. Mits voorradig. Voor veranda’s en  terrasoverkappingen wordt gemiddeld 4 weken aangehouden. Het kan voorkomen in het hoogseizoen dat dit oploopt tot 6 weken. Dit wordt ook gecommuniceerd naar de klant. Bezorg dag is in overleg met de klant. Voor stijger houten meubelen hanteren we 2 a 3 weken. Deze worden gemaakt in onze werkplaats. Vloeren rond de 2 weken.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? Ja hoor kies hiervoor de optie afhalen in de webshop.

Leveren en plaatsen door GB Parket en Timmerwerken gebeurt altijd na onderling overleg.

Onderhoud parket vloeren na het schuren of nieuw gelegd is 1 a 2 keer per jaar in het onderhoud zetten, en dweilen met een speciale reiniger geschikt voor u type vloer.

Onderhoud stijger houten meubelen; heeft u ze onbehandeld dan in de wintermaanden met behulp van een balkje/tegel een paar centimeter van de grond af zetten. Voor behandeld geld het zelfde en gemiddeld om het jaar opnieuw behandelen met (kleur) beits. Dit om de kleur mooi te houden en levensduur te verlengen.

Helaas kunnen niet alle vragen aanbod komen op deze pagina. Mocht u nog andere vragen hebben aan GB Parket en Timmerwerken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000