Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Steigerhout meubelen

GB Steigerhout levert diverse binnen en buiten meubelen van steigerhout. Naast steigerhout tuinmeubelen, steigerhout loungebanken en loungesets leveren wij onze meubels ook op aanvraag van andere, massieve, houtsoorten. Denk bv aan douglashout. Al onze meubelen worden op maat gemaakt. Wij ontwerpen zelf, maar worden ook geïnspireerd door onze klanten. In overleg produceren wij een meubel welke exact aansluit op uw wensen.

Wat voor hout is steigerhout?
Steigerhout is een snelgroeiend vurenhout wat voornamelijk vanuit Scandinavië aangeleverd wordt. Oud steigerhout komt van de bouw waar ze gebruikt zijn als loopplanken op de steigers. Nieuwe steigerplanken komen vers van de zagerij en zullen na verloop van tijd wat grijs worden. Dit laatste heeft onze voorkeur, omdat ze schoon zijn en niet af kunnen geven want schilders, metselaars enz. laten duidelijk hun sporen na op gebruikte planken.

Is behandeling nodig voor buitengebruik?
Nee, het is niet nodig onze steigerhouten meubelen te behandelen. Wel raden wij dit aan om de levensduur te verlengen. Het is ook aan te raden de meubelen op latjes te zetten in de herfst/winter om deze vrij van de grond te zetten. Wij hebben ook diverse meubels voorzien van wieltjes zodat ze altijd vrijstaan van de ondergrond. Hieronder een greep uit onze collectie. Alle modellen worden geproduceerd in onze eigen professionele werkplaats.

Wij hebben een overdekte showroom, bieden onze klanten de mogelijkheid om dit te bekijken tijdens onze openingstijden en op afspraak, Tevens is het mogelijk een kijkje te komen nemen in onze werkplaats. Bel ons op 0321-380369, of stuur een e-mail naar info@gbparket.nl om een afspraak te maken.

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000