Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Tuinkamer met grote lichtstaat

Tuinkamer met Grote Lichtstraat

We hebben weer een geweldige tuinkamer/veranda aan een huis opgeleverd. Deze mensen wilden een grote lichtstraat om zoveel mogelijk licht van bovenaf in hun tuinkamer te krijgen. Natuurlijk, dat doen we graag! De steellook glazen schuiframen zorgen ervoor dat je lekker uit de wind kunt zitten. En als de temperaturen oplopen, zet je ze heerlijk open. De overstekken van 30 cm maken het geheel weer af. Natuurlijk komt bij al onze overkappingen onze vaste dakdekker de daken met bitumen dakbedekking doen en afwerken met een daktrim. Zeg nou zelf, een plaatje toch!

Voordelen van een Grote Lichtstraat

Een grote lichtstraat in uw tuinkamer biedt talloze voordelen. Ten eerste zorgt het voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat een positieve invloed heeft op uw gemoedstoestand en gezondheid. Natuurlijk licht vermindert de behoefte aan kunstmatige verlichting, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energierekening.

Daarnaast creëert een lichtstraat een gevoel van ruimte en openheid. Het zorgt ervoor dat de tuinkamer niet alleen lichter, maar ook groter en luchtiger aanvoelt. Dit is vooral belangrijk in kleinere ruimtes, waar elke extra centimeter telt. Met een lichtstraat kunt u optimaal profiteren van de buitenlucht en het natuurlijke licht, zonder concessies te doen aan comfort en bescherming tegen de elementen.

Een ander groot voordeel is de esthetische waarde die een lichtstraat toevoegt aan uw woning. Het geeft uw tuinkamer een moderne, strakke uitstraling en kan de waarde van uw huis verhogen. Een goed ontworpen en geïnstalleerde lichtstraat is een echte eyecatcher en maakt uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Daarnaast biedt een lichtstraat flexibiliteit in gebruik. Dankzij de glazen schuiframen in steellook kunt u de tuinkamer eenvoudig aanpassen aan de weersomstandigheden. Op warme dagen schuift u de ramen open voor ventilatie, terwijl u bij koud of winderig weer de ramen gesloten houdt voor extra comfort. Dit maakt de tuinkamer een veelzijdige ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden.

Ons Vakmanschap

Bij GB Houtbouw staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Elke tuinkamer en veranda wordt met de grootste zorg en precisie gebouwd. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Voor dit specifieke project hebben we gekozen voor de steellook glazen schuiframen vanwege hun strakke en moderne uitstraling. Deze ramen zijn niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan de tuinkamer. De grote lichtstraat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte licht en luchtig maakt.

Onze vaste dakdekker zorgt ervoor dat het dak van elke overkapping perfect wordt afgewerkt. Met bitumen dakbedekking en een daktrim garanderen we een duurzame en waterdichte oplossing die jarenlang meegaat. De overstekken van 30 cm geven de tuinkamer extra karakter en beschermen tegen regen en zon.

Klanttevredenheid

Bij GB Houtbouw staat klanttevredenheid centraal. We betrekken onze klanten bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. We luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar concrete plannen en ontwerpen. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke tuinkamer uniek is en perfect aansluit bij de stijl en behoeften van de klant.

Voor deze tuinkamer hebben we nauw samengewerkt met de klant om hun visie werkelijkheid te laten worden. Het resultaat is een prachtige, functionele ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en kijkt ernaar uit om vele uren in hun nieuwe tuinkamer door te brengen.

Onze Service

Wij plaatsen veranda’s in een straal van circa 40 km rondom Dronten. Hiermee komen wij onder andere in de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Emmeloord, Urk, Ens, Nagele, Tollebeek, Kraggenburg, Marknesse, Vollenhove, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Wezep, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk.

Mocht u net buiten ons werkgebied wonen, neem gerust contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden en vinden altijd een passende oplossing. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw droomtuinkamer te realiseren.

Contacteer Ons

Bent u ook geïnteresseerd in een prachtige tuinkamer of veranda? Wilt u genieten van een ruimte die het hele jaar door comfortabel en functioneel is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen tuinkamer of houten constructie.

Bij GB Houtbouw werken we met passie en toewijding aan elke opdracht. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elke tuinkamer met dezelfde zorg en precisie wordt uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om samen met u een prachtig project te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

art.nr: 02400135

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000