Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Twee mexform traprenovaties

Twee Mexform Traprenovaties

We zijn er maar druk mee. Helaas vergeten we nog wel eens foto’s te maken van onze traprenovaties, maar deze keer hadden we wat meer ruimte om de trap redelijk op de foto te krijgen. We hebben hier de overzettreden van Mexform gebruikt, die vaak worden gepromoot door Upstairs in woonprogramma’s op tv. Alleen wij zijn goedkoper. Waarom? Wij maken geen dure reclame en hoeven echt niet op tv.

De klant heeft de wangen van de trap geschilderd voordat wij aan de slag gingen. Helaas gebruikte hij de verkeerde verf, die niet goed hechtte. Hierdoor werd de verf eraf gestoten tijdens onze werkzaamheden. Dit wordt nog hersteld door de klant. Gelukkig hebben wij een eigen huisschilder die ook voor u de trap kan schilderen, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Ondanks dat kleinigheidje heeft Gerrit er wel weer een plaatje van gemaakt! Geen stof en herrie in huis, want we hebben alles gezaagd bij ons in de werkplaats. Dit werkt voor ons het prettigst en voor u geen herrie en stof en ellende. Win-win!

Voordelen van Traprenovatie

Traprenovatie biedt tal van voordelen die het overwegen waard zijn. Ten eerste zorgt een traprenovatie voor een aanzienlijke verbetering van de uitstraling van uw woning. Oude, versleten trappen kunnen een doorn in het oog zijn, terwijl gerenoveerde trappen een frisse en moderne uitstraling geven. Met de overzettreden van Mexform creëert u een stijlvolle en duurzame oplossing die jarenlang meegaat.

Een ander groot voordeel is de verhoogde veiligheid. Versleten traptreden kunnen glad en gevaarlijk zijn, vooral voor jonge kinderen en ouderen. Door uw trap te renoveren, kunt u antislipmateriaal toevoegen en ervoor zorgen dat elke trede stevig en veilig is. Dit vermindert het risico op ongelukken aanzienlijk.

Daarnaast is traprenovatie een kosteneffectieve manier om uw huis te upgraden. In plaats van de hele trap te vervangen, wat duur en tijdrovend kan zijn, kunt u kiezen voor een renovatie die sneller en voordeliger is. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en ongemak.

Traprenovatie biedt ook de mogelijkheid om uw trap aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om de perfecte look voor uw interieur te creëren. Of u nu houdt van een klassieke houtlook of een moderne, strakke afwerking, er zijn talloze opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Onze Werkwijze

Bij GB Houtbouw begrijpen we dat elke trap uniek is en dat elke klant specifieke wensen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor elke traprenovatie. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat elke renovatie met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Voor deze specifieke renovatie hebben we gekozen voor de overzettreden van Mexform vanwege hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Deze treden worden ook vaak gebruikt door Upstairs in hun televisieprogramma’s, maar bij ons krijgt u dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. Doordat wij geen dure reclames maken en niet op tv hoeven te verschijnen, kunnen wij de kosten laag houden en u een betaalbare oplossing bieden.

Voordat we beginnen met de renovatie, bespreken we altijd uitgebreid met de klant wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit zorgt ervoor dat we een plan kunnen maken dat perfect aansluit bij uw behoeften. We bieden ook de mogelijkheid om de trap door onze eigen huisschilder te laten schilderen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwerking.

Een ander groot voordeel van onze werkwijze is dat we het meeste zaagwerk in onze eigen werkplaats doen. Dit betekent minder stof en herrie in uw huis, wat het renovatieproces veel aangenamer maakt voor u en uw gezin. Zodra alle onderdelen op maat zijn gemaakt, komen we bij u langs om de trap te installeren. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie, zonder overlast.

Op Zoek naar Een Traprenovatie?

Bent u ook op zoek naar een traprenovatie die betaalbaar is en uitgevoerd wordt met topkwaliteit producten? Maak dan eens een afspraak bij GB Houtbouw in Dronten. Wij plaatsen veranda’s, carports en natuurlijk traprenovaties in een straal van circa 40 kilometer rondom Dronten. Dit betekent dat we onder andere actief zijn in Lelystad, Almere, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Emmeloord, Urk, Ens, Nagele, Tollebeek, Kraggenburg, Marknesse, Vollenhove, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Wezep, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Nunspeet en Harderwijk.

Mocht u net buiten ons werkgebied wonen, neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden en vinden altijd een passende oplossing.

Bij GB Houtbouw werken we met passie en toewijding aan elke opdracht. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elke traprenovatie met dezelfde zorg en precisie wordt uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om samen met u een prachtig project te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

art.nr: 02400136

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000