Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Almere Noorderplassen

Almere Noorderplassen is Weer een Mooie Veranda Rijker van GB Houtbouw

Almere Noorderplassen is weer een mooie veranda rijker dankzij GB Houtbouw uit Dronten. Wij hebben met trots een schitterende Douglashouten veranda met berging van 11.20 x 3.80 meter mogen plaatsen. Hoewel we enige oponthoud hadden met de schroefpalen vanwege de harde grond, hebben we het project succesvol afgerond. Met een gewicht van 180 kg op de kop wisten we de schroefpalen stevig te bevestigen, waarbij maar liefst tien schroefpalen in de grond zijn geplaatst voor optimale stabiliteit.

De berging, voorzien van een XL-deur, biedt voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap. De grote overstekken van 30 cm geven de veranda een elegante uitstraling en zorgen voor extra bescherming tegen de weersomstandigheden. Wat deze veranda echt uniek maakt, zijn de zwart geschilderde staanders. Dit geeft een apart en modern uiterlijk dat perfect past bij de stijl van de woning en de omgeving.

De klant heeft ervoor gekozen om de binnenafwerking zelf te doen, waaronder de installatie van verlichting, wifi en stroompunten. Dit toont aan dat er in overleg met GB Houtbouw veel mogelijk is, en dat er ruimte is voor klanten om zelf ook een bijdrage te leveren aan hun veranda. Deze samenwerking zorgt ervoor dat elke veranda volledig naar wens van de klant kan worden aangepast en ingericht.

Bij dit project was Gerrit zelf weer aanwezig om onze nieuwe werknemers te begeleiden en aan te sturen. Het is bemoedigend om te zien dat echte vakmensen nog steeds bestaan en dat ons team wordt versterkt met toegewijde en bekwame medewerkers. Deze nieuwe toevoegingen aan ons team zorgen ervoor dat we onze hoge standaard van vakmanschap kunnen behouden en zelfs verbeteren.

Wij plaatsen veranda’s in een straal van ongeveer 40 km rondom Dronten. Dit betekent dat we onder andere actief zijn in plaatsen zoals Lelystad, Almere, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Emmeloord, Urk, Ens, Nagele, Tollebeek, Kraggenburg, Marknesse, Vollenhove, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Wezep, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Elburg, ‘t Harde, Oldebroek, Nunspeet en Harderwijk. Mocht u net buiten ons werkgebied wonen, neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw droomveranda te realiseren.

Een veranda biedt tal van voordelen voor uw woning en levensstijl. Het creëert niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Met een veranda kunt u langer buiten zitten, zelfs bij regenachtig weer, en genieten van het uitzicht op uw tuin. Daarnaast kan een veranda de waarde van uw woning verhogen en extra leefruimte creëren waar u kunt ontspannen, dineren en entertainen. Het biedt ook bescherming tegen de zon, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht zonder u zorgen te hoeven maken over schadelijke UV-stralen.

Bij GB Houtbouw streven we naar maatwerk en kwaliteit in elk project dat we uitvoeren. Onze veranda’s worden met zorg en vakmanschap gebouwd, waarbij we streven naar een perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid. Met een veranda van douglashout creëert u niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons deskundig advies en een klantgerichte aanpak krijgen. We luisteren naar uw wensen en ideeën, en zetten deze om in concrete plannen en ontwerpen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen veranda of houten constructie.

Bij elk project, groot of klein, streven we ernaar om de wensen van onze klanten volledig te vervullen. We nemen de tijd om elke stap zorgvuldig te plannen en uit te voeren, zodat het eindresultaat precies is wat de klant voor ogen heeft. Ons team van ervaren vakmensen werkt nauwgezet en efficiënt, waardoor we hoogwaardige constructies kunnen leveren die jarenlang meegaan.

Bent u geïnteresseerd in de bouw van een veranda, mantelzorgwoning of chalet? Kom dan eens langs bij onze showroom. Hier kunt u zien hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen project. Wij denken graag met u mee en geven u deskundig advies op maat. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen, zodat we altijd aan de hoogste kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomproject te realiseren.

Met vriendelijke groet,

GB Houtbouw Dronten

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000