Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbparket.nl
0321-380369

Mantelzorgwoning

Ontdek onze mantelzorgwoningen: Een thuis voor zorgbehoevenden

Een mantelzorgwoning biedt een veilige, comfortabele en zelfstandige leefruimte voor uw zorgbehoevende familielid, terwijl ze toch in de nabijheid van uw eigen huis verblijven. Het bevordert de zorgcontinuïteit en versterkt de banden binnen uw gezin. Bij Onze Mantelzorgwoningen begrijpen we de unieke behoeften van mantelzorgsituaties en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan al uw vereisten voldoen.

Voordelen van onze mantelzorgwoningen: Comfort, flexibiliteit en kwaliteit

Comfortabel en Zorgzaam: Onze mantelzorgwoningen zijn ontworpen om comfort en zorgzaamheid te bieden aan uw dierbaren. Met aandacht voor details, hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen zorgen we ervoor dat uw familielid zich thuis voelt en de nodige ondersteuning krijgt.

Flexibiliteit en Maatwerk: Elke zorgsituatie is uniek, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en de beschikbare ruimte in uw tuin. Of het nu gaat om extra slaapkamers, aangepaste voorzieningen of specifieke indelingen, we passen ons ontwerp aan om aan uw wensen te voldoen.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Onze mantelzorgwoningen worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en energiezuinigheid. Daarnaast zijn al onze woningen volledig geïsoleerd en voldoen ze aan de geldende bouwvoorschriften.

Mantelzorgwoning subsidie: Financiële ondersteuning

Bij het realiseren van een mantelzorgwoning is het goed om te weten dat er mogelijk subsidies beschikbaar zijn. Deze subsidies kunnen helpen om de financiële lasten te verlichten en het bouwproces betaalbaarder te maken. Onze experts hebben uitgebreide kennis van de verschillende subsidiemogelijkheden en kunnen u hierbij begeleiden.

Veelgestelde vragen over een mantelzorgwoning

Wat is een mantelzorgwoning? Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning die in de nabijheid van een bestaande woning wordt gebouwd om zorgbehoevende familieleden te huisvesten. Het biedt een comfortabele en zorgzame omgeving waarin ze dicht bij hun mantelzorgers kunnen wonen.

Heb ik een vergunning nodig voor het bouwen van een mantelzorgwoning? In veel gevallen kan een mantelzorgwoning vergunningsvrij worden gebouwd, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het is echter belangrijk om de lokale bouwvoorschriften en regelgeving te raadplegen, omdat deze per gemeente kunnen verschillen.

Welke voorzieningen kan een mantelzorgwoning hebben? Een mantelzorgwoning kan diverse voorzieningen omvatten, zoals een eigen keuken, badkamer, slaapkamer en woonruimte. Afhankelijk van de behoeften van de zorgbehoevende persoon kunnen aanpassingen worden gedaan, zoals extra toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers of speciale zorgfaciliteiten.

Kan ik een mantelzorgwoning in mijn tuin laten plaatsen? Ja, het is mogelijk om een mantelzorgwoning in uw tuin te laten plaatsen. Dit biedt nabijheid en privacy voor zowel de zorgbehoevende persoon als de mantelzorger, en zorgt voor een zorgzame omgeving binnen de vertrouwde omgeving van het eigen terrein.

Welke voordelen biedt een mantelzorgwoning? Een mantelzorgwoning biedt voordelen zoals het behoud van zelfstandigheid voor de zorgbehoevende persoon, de mogelijkheid voor de mantelzorger om gemakkelijk zorg te verlenen, een versterkte familieband en een comfortabele leefomgeving die is afgestemd op de behoeften van de bewoner.

Kom ik in aanmerking voor subsidies bij het bouwen van een mantelzorgwoning? Het is mogelijk dat er subsidies beschikbaar zijn voor het bouwen van een mantelzorgwoning, afhankelijk van de regelgeving in uw regio. Het is raadzaam om contact op te nemen met de lokale instanties en gemeente om informatie te verkrijgen over eventuele subsidies die beschikbaar zijn.

Moet ik mijn bestaande woning aanpassen voor de bouw van een mantelzorgwoning? In de meeste gevallen is het niet nodig om uw bestaande woning aan te passen voor de bouw van een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning kan als een aparte, zelfstandige eenheid worden gebouwd, zodat zowel de privacy als de zorgcontinuïteit worden gewaarborgd.

Kan een mantelzorgwoning tijdelijk worden gebruikt? Ja, een mantelzorgwoning kan zowel permanent als tijdelijk worden gebruikt, afhankelijk van de situatie en behoeften. Het kan bijvoorbeeld tijdelijk worden gebruikt tijdens een herstelperiode na een operatie of medische behandeling.

Zijn er bepaalde bouwvoorschriften waar ik rekening mee moet houden? Ja, bij het bouwen van een mantelzorgwoning moet u rekening houden met de geldende bouwvoorschriften en regelgeving in uw regio. Dit omvat zaken zoals afmetingen, veiligheid, toegankelijkheid en brandveiligheid.

Kan een mantelzorgwoning worden aangepast aan veranderende behoeften? Ja, een mantelzorgwoning kan worden aangepast aan veranderende behoeften. Indien nodig kunnen aanpassingen en renovaties worden uitgevoerd om te voldoen aan de nieuwe zorgvereisten of veranderende omstandigheden van de bewoner.

Wat zijn de eigenschappen van onze mantelzorgwoning?

 • Volledig geïsoleerd, met kunststof draai-kiep ramen voorzien van HR++ glas.
 • Royale woonkamer met keuken, inclusief koelkast, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap, enz.
 • Ruime badkamer met douchecabine en wastafel.
 • Apart hangend toilet, cv en elektraruimte met wasmachine- en drogeraansluitingen.
 • 2 ruime slaapkamers met in totaal 6 slaapplaatsen. Ruime hal.
 • Buitenzijde voorzien van douglashouten potdekselplanken, zwart gespoten voor weinig onderhoud (eens in de 7 à 8 jaar opnieuw zwart soppen).
 • Kwaliteit laminaatvloer, luxe paneeldeuren, enz.
 • Afmetingen: Nader te bepalen (op maat gemaakt met een totale hoogte van 3,50 meter).

Bekijk alle eigenschappen

Wat zijn de voordelen van onze mantelzorgwoning?

 • Volledig aanpasbaar: Bepaal zelf de gewenste lengte en breedte van de woning.
 • Uitstekende isolatie: Geniet van optimaal comfort dankzij de perfecte isolatie van onze chalets.
 • Veiligheid voorop: Kunststof kozijnen met dubbel glas en anti-inbraakbeveiliging zorgen voor gemoedsrust.
 • Ambachtelijk vakmanschap: Onze mantelzorgwoningen worden met de hand gemaakt voor een uniek en hoogwaardig resultaat.
 • Personaliseerbaar interieur: Pas de indeling van de ruimtes volledig naar eigen smaak aan.
 • Stijlvolle wandbekleding: Kies zelf de gewenste wandbekleding en kleur voor een persoonlijke touch.
 • Landelijke dekking: Wij leveren onze mantelzorgwoningen door heel Nederland.

Bekijk alle voordelen

Neem vandaag nog contact met ons op en realiseer uw mantelzorgwoning

Bij onze mantelzorgwoningen begrijpen we de complexiteit van zorgsituaties en streven we ernaar om oplossingen te bieden die het leven van zowel de zorgbehoevende als de mantelzorger gemakkelijker maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe we samen uw ideale mantelzorgwoning kunnen realiseren.

GB Houtbouw Dronten
Koperweg 15
8251 KA Dronten
T. 0321-380369
E. info@gbparket.nl

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

  Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

  Afspraak maken voor in de showroom!


   0 000