Ruim 30 jaar ervaring
Beste kwaliteit
Altijd eerlijk
info@gbhoutbouw.nl
0321-380369

Twee open trappen

Twee Open Trappen

Doe eens gek! Deze keer hebben we twee open trappen gerenoveerd met Mexform overzettreden. Het was een leuk project met weer wat uitdagingspunten erbij, maar dit kan Gerrit: hoe gekker, hoe leuker! We hebben onze huisschilder in contact gebracht met de klant, en die heeft het geheel eerst een kleurtje gegeven. Ook toe aan een gave, betaalbare traprenovatie zonder stof en herrie? Maak nu een afspraak bij ons in de showroom. Hier kunnen wij u kleuren en mogelijkheden laten zien.

Voordelen van Traprenovatie

Traprenovatie biedt een scala aan voordelen. Allereerst zorgt een renovatie voor een frisse, nieuwe uitstraling van uw trap zonder de kosten en rommel van een complete vervanging. Mexform overzettreden zijn niet alleen stijlvol en modern, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn bestand tegen slijtage en bieden een langdurige oplossing voor uw trap.

Daarnaast is het proces van traprenovatie snel en efficiënt. Bij GB Houtbouw begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat het renovatieproces zo soepel mogelijk verloopt. We zagen alle benodigde materialen in onze werkplaats, zodat er geen stof en herrie in uw huis ontstaat. Dit werkt voor ons het prettigst en voor u betekent het geen rommel in huis. Win-win!

Een ander groot voordeel is de verbeterde veiligheid. Oude trappen kunnen glad en gevaarlijk zijn, vooral voor kinderen en ouderen. Door uw trap te renoveren met Mexform overzettreden, verbetert u niet alleen de esthetiek maar ook de veiligheid. De overzettreden bieden extra grip en stabiliteit, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd.

Onze traprenovaties zijn ook zeer betaalbaar. We maken geen dure reclame en hoeven echt niet op tv, wat betekent dat we de kosten laag kunnen houden. Dit voordeel geven we direct door aan onze klanten. U krijgt een hoogwaardige traprenovatie voor een fractie van de kosten van een nieuwe trap.

Onze Service

Bij GB Houtbouw staan vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Elke traprenovatie wordt met de grootste zorg en precisie uitgevoerd. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Voor dit specifieke project hebben we nauw samengewerkt met de klant om hun visie werkelijkheid te laten worden. Het resultaat is een prachtige, functionele trap die zowel esthetisch aantrekkelijk als veilig is. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en kijkt ernaar uit om vele jaren plezier te hebben van hun gerenoveerde trappen.

Onze Showroom

Bent u ook geïnteresseerd in een traprenovatie? Bezoek dan onze showroom in Dronten. Hier kunnen wij u verschillende kleuren en mogelijkheden laten zien. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw huis. Of het nu gaat om een moderne, strakke look of een meer traditionele stijl, wij hebben de perfecte oplossing voor uw trap.

Wij plaatsen veranda’s en voeren traprenovaties uit in een straal van circa 40 km rondom Dronten. Hiermee komen wij onder andere in de volgende plaatsen: Lelystad, Almere, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Emmeloord, Urk, Ens, Nagele, Tollebeek, Kraggenburg, Marknesse, Vollenhove, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Wezep, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Elburg, ‘t Harde, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk.

Mocht u net buiten ons werkgebied wonen, neem gerust contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden en vinden altijd een passende oplossing.

Klanttevredenheid

Bij GB Houtbouw staat klanttevredenheid centraal. We betrekken onze klanten bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. We luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar concrete plannen en ontwerpen. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke traprenovatie uniek is en perfect aansluit bij de stijl en behoeften van de klant.

Onze klanten zijn altijd welkom om de voortgang van hun project te bekijken en direct te overleggen met ons team. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen in ons werk. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en streven ernaar om bij elk project de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Contacteer Ons

Bent u ook op zoek naar een betaalbare traprenovatie uitgevoerd met top producten zoals Mexform overzettreden? Maak dan nu een afspraak bij GB Houtbouw in Dronten. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen traprenovatie of houten constructie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om samen met u een prachtig project te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

art.nr:02400134

Offerte aanvragen binnen 24 uur reactie!

    Mocht u geen mail van ons krijgen, kijk dan ook in uw spam. Of laat het ons weten.

    Afspraak maken voor in de showroom!


      0 000